Kimler Katılabilir ?
KİMLER KATILABİLİR ?
- Birincil Üreticiler(Meyve, Sebze üreticisi, Hayvancılık, Balıkcılık, Çiftçilik, Arıcılık vb.)
- İkincil Üreticiler (Reçel üreticisi,bal üreticisi, sucuk üreticisi vb. gıda işleyicileri)
- Toptan veya Perakende Gıda Satışı Yapan İşletmeler
- Otel İşletmeleri
- Restaurant, Kafeterya, Pastane vb. Yeme-İçme yerleri
TÜRKİYE'DE BİR İLK !
Zengin bir mutfak kültürümüzü etkin tanıtmak için şu an Türkiye'den sadece Alanya resmi siteye dahil edilmiştir. Bu sayede şehrimizdeki mutfak kültürünü, ürettiğimiz gıdaları ve yerel ürünlerle yapılan leziz tarifleri sizlere doğru kaynaklardan sunuyoruz.
Sizde yemeğinizin içindekileri, tarifini, yerel üreticileri, Alanya'nın yerel mutfağını ve mutfak kültürünü yakından tanımak ister misiniz ?
Alanya ve Avrupa'dan birçok yerel mutfak kültürü keşfedilmek için bir 'Tık' kadar uzağınızda www.culinary-heritage.com resmi internet adresimizi takip edin, yerel mutfağa bir adım daha yaklaşın.
BAŞVURU FORMUNU İNDİR