Cap

Mutfak Mirası Alanya

• Haberler
  • Belediye başkanı yücel’ den akdeniz aşçılar derneğine teşekkür ziyareti
Detail

Belediye başkanı yücel’ den akdeniz aşçılar derneğine teşekkür ziyareti

26.04.2017 15:25:00

BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL’ DEN AKDENİZ AŞÇILAR DERNEĞİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Akdeniz Aşçılar Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Baki Budak’a Alanya Belediyesi’nin çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Alanya Belediyesi, Mutfak Mirası Alanya adıyla yöresel yemek ve lezzetleri tanıtmaya devam ediyor. Alanya Belediyesinin, 2 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması’na katılarak yöresel lezzetleri sergilediği etkinlikte, Akdeniz Aşçılar Derneği işbirliği ile destek oldu.

Alanya Belediyesi tarafından kurulan mutfak ekibinde 10 profesyonel aşçı ile destek veren Akdeniz Aşçılar Derneği Başkanı Baki Budak ve ekibini Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bizzat ziyaret ederek plaket takdim etti. Akdeniz Aşçılar Derneği’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yücel; Mutfak Mirası Alanya sisteminin tüm Türkiye’de tanıtılmasına devam edeceklerini ve Alanya için yapılacak her çalışmada ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Akdeniz Aşçılar Derneği Başkanı Baki Budak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek; “19 yıldır var olan derneğimizi ilk kez bir Belediye Başkanımız ziyaret etti. Desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.